Odontologia conservadora i endodòncia

La caries és una afecció caracteritzada per una serie de reaccions que provoquen una lesió en els teixits durs dentals i la posterior destrucció irreversible de la dent, avançant de la superfície a l'interior. Si la cavitat no afecta al teixit pulpar el tractament és realitzar una reconstrucció: es neteja bé la cavitat dels bacteris i restes i es col·loca el material de reconstrucció reomplint perfectament la cavitat. Si la cavitat afecta el teixit pulpar el tractament és la realització de l'endodòncia.

 

L'endodòncia és la part que s'encarrega de tractar les patologies que afecten als teixits pulpars de les dents vetllant per la seva conservació i la seva completa funcionalitat.

 

El tractament consisteix en eliminar la pulpa afectada i els bacteris existents. Un cop eliminat i per assegurar un sellat òptim es omple amb materials termoplàstics i resines per evitar noves infeccions. Així aconseguim una reconstrucció de la dent tan estètica com funcional, recuperant la seva funció masticatòria en la peça tractada.

 

 

Al Centre Odontològic Llavaneres utilitzem els millors avenços tecnològics per millorar el pronòstic de l'endodòncia. La radiovisiografia minimitza la radiació, utilitzem llimes mecanitzades,per a una millor neteja i conformació del conducte, per tant augmenta l'eficàcia i disminueix el temps de tractament i localitzadors d'àpex que permeten saber el punt exacte on s'acaba l'arrel, d'aquesta manera podem realitzar un tractament més precís i segur.

 

Altres especialitats

Urbanització l'ametllareda, camí de la masia 7, local 2 · 08392 sant andreu de llavaneres · t 937926018 / 603766391

Política de cookies