Estètica facial - Peeling

El tractament de peeling mitjançant TMC3+ és una combinació de principis actius de nova generació, mitjançant el qual aconseguim: solució de baix ph i un sumatori de substàncies anti-aging i efecte lifting. El compost produeix una estimulació tissular per els àcids utilitzats units amb substàncies antioxidants, que estimulen la regeneració epidèrmica.

 

Està indicat per la prevenció de l'envelliment cutani, relaxació de la pell, acne actiu i cicatritzat, decoloracions i estries.

 

AVANTATGES

Alenteix els efectes de l'envelliment cutani sense causar irritació en la superfície. Actua provocant que els fibroblats facin una funció de producció de col·lagen i elastina amb una lleugera exfoliació de l'epidermis.

 

 BIOREVITALITZANT: Acció produïda per el TCA

 

 ANTIOXIDANT: Vitaminca C, resveratol, àcid lipoic, àcid lactobiònic

 

 EFECTE LIFTING: (DMAE)

 

 REGENERADOR: Àcid TCA, àcid Kojico, mandèlic, lactobiònic

 

 WHITENING: Àcid mandelic, àcid Kojico, vitamina C

 

 HIDRATANT: Àcid lactobiònic

 

 ANTI-AGING: Silici orgànic (derivat de l'estrat d'Equiseto)

 

 

SUAVITZA LA PELL         NO ÉS INVASIU           RESULTATS VISIBLES DES DE LA PRIMERA APLICACIÓ

També fem tractaments mitjançant Easy TCA Pain Control, una nova tecnologia patentada que permet donar resultats amb seguretat comparables a una profunditat de la dermis papil·lar, amb només una sensació de cremor molt discreta. Aquest tractament consisteix en un peeling de triclor acètic d'us mèdic, al qual se li ha afegit un percentatge de fenol, que facilita la seva aplicació i aconsegueix un resultat més efectiu que utilitzant només TCA. S'utilitza per tractar el fotoenvelliment, les taques, l'acne... És un producte molt versàtil, amb múltiples aplicacions i indicat per una àmplia varietat de pacients.

 

Altres especialitats

Urbanització l'ametllareda, camí de la masia 7, local 2 · 08392 sant andreu de llavaneres · t 937926018 / 603766391

Política de cookies