La sedació endovenosa és un tractament mitjançant el qual s'injecta al pacient una medicació per via intervenosa que el deixa en un estat de relaxació i somnolència que permet fer qualsevol tractament dental amb la total comoditat i seguretat. La sedació endovenosa no és una anestesia total, per tant, permet al pacient respondre a les ordres de l'odontòleg.

 

Aquesta tècnica de sedació conscient elimina la tensió i l'ansietat del pacient de manera que es pot treballar d'una manera més ràpida i còmoda. És un mètode  indicat per aquelles persones amb fòbies i pors o per tractaments dentals llargs. Un cop acabada la sessió, l'especialista administra uns altres fàrmacs que eliminen els efectes de la sedació, per tant el pacient pot marxar a casa en perfecte estat.

 

En el nostre centre els tractaments que realitzem amb sedació conscient són casos de pacients amb fòbia al dentista, casos que hem de fer molt tractament dental tant de conservadora com pròtesi o d'implants i el pacient prefereix fer tot el tractament en una o dues sessions sota la tècnica de sedació.

 

L'anestesista amb el qual col·laborem en el Centre Odontològic Llavaneres és el Dr. Abelardo Alegria.

 

Sedació endovenosa

Altres tècniques

Urbanització l'ametllareda, camí de la masia 7, local 2 · 08392 sant andreu de llavaneres · t 937926018 / 603766391

Política de cookies